Ontzorgen van A tot Z
Deskundig advies
Volledig op maat
Eigen productie
Budget Douglas

Basic Douglas Hout-Betonschutting

Over Basic Douglas Hout-Betonschutting

Betover uw buitenomgeving met de natuurlijke pracht van onze geimpregneerd Grenen houten schutting. Dit tijdloze en duurzame hout brengt een warme uitstraling en rustieke charme naar elke tuin. De Grenen houten schutting is niet alleen een functionele afscheiding; het is een esthetisch statement dat uw buitenruimte transformeert in een oase van natuurlijke schoonheid.

De mogelijkheden

Ziet je het al helemaal voor je? Neem dan snel contact met ons op voor al jouw vragen. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Inspiratie nodig?

Bekijk hier onze werken

Ervaringen

Dit zeggen klanten

Google logo

J. Lennartz

“Zelfs na 2 jaar van het plaatsen van de schutting werden enkele noodzakelijke herstelwerkzaamheden zonder problemen op een professionele en vakkundige manier uitgevoerd.”

Google logo

W. Knoops

“Vandaag schutting met poort geplaatst. Zeer tevreden, netjes en nauwkeurig werk geleverd. Dit bedrijf is zeker zijn vijf sterren waard. Aanrader.”

Google logo

Martin & Monique

“Wij zijn heel tevreden over de geplaatste schutting van 20 meter. Kaarsrecht en tot op de millimeter waterpas! De voorman Nicolai heeft met zijn drie collega’s vakwerk geleverd. Om 8.30h begonnen en om 15.30 klaar! Een vakkundig en klantgericht superteam!”