Ontzorgen van A tot Z
Deskundig advies
Volledig op maat
Eigen productie
Hardhout Poort

Accessoires en toebehoren

Accessoires en toebehoren

Voor het omheinen van bijvoorbeeld tuinen is een betonschutting natuurlijk een bekende optie. Met allerlei motieven en kleuren kunt u een geheel eigen persoonlijke stijl bijdragen aan uw tuin. Met een betonschutting van VNK Garden bent u verzekerd van een luxe en stoere uitstraling voor uw tuin. Deze prachtige en solide tuinafscheidingen worden zowel enkelzijdig als dubbelzijdig geleverd.

Betonschuttingen zijn

Onze Accessoires en toebehoren

Inspiratie nodig?

Bekijk hier onze werken

De vier pijlers

Onze belofte

1. Deskundig advies

Wij denken graag met u mee over het gewenste eindresultaat. Neem contact op voor al uw vragen.

2. Kwaliteit service

Wij bieden u volledige ontzorging van kennismaking tot nazorg. U kunt ons altijd bereiken voor vragen.

3. Eigen montageteam

Met ons eigen personeel komen wij met een eigen inmeet- en montageteam. Maak vrijblijvend een afspraak.

4. Snelle plaatsing

Bij materiaal op voorraad plaatsen wij al binnen 4 weken uw veranda’s, glazen schuifwanden en schuttingen.

Ervaringen

Dit zeggen klanten

Google logo

J. Lennartz

“Zelfs na 2 jaar van het plaatsen van de schutting werden enkele noodzakelijke herstelwerkzaamheden zonder problemen op een professionele en vakkundige manier uitgevoerd.”

Google logo

W. Knoops

“Vandaag schutting met poort geplaatst. Zeer tevreden, netjes en nauwkeurig werk geleverd. Dit bedrijf is zeker zijn vijf sterren waard. Aanrader.”

Google logo

Martin & Monique

“Wij zijn heel tevreden over de geplaatste schutting van 20 meter. Kaarsrecht en tot op de millimeter waterpas! De voorman Nicolai heeft met zijn drie collega’s vakwerk geleverd. Om 8.30h begonnen en om 15.30 klaar! Een vakkundig en klantgericht superteam!”

Waar en hoe kun je betonschuttingen plaatsen?

Betonschuttingen zijn veelzijdige en duurzame oplossingen voor thuisgebruik. De ideale aanvulling voor uw tuinkamer. Daarnaast kunnen ze dienen als geluidswerende barrière, waardoor uw buitenruimte een oase van rust wordt. Betonschuttingen worden veelal geplaatst in de achtertuinen, maar het is goed mogelijk om deze ook in jouw voortuin te gebruiken. 

Wij zorgen voor zorgvuldig gestort beton bij elke paal, waardoor verzakkingen worden voorkomen en maximale stevigheid wordt gegarandeerd. Hierdoor kun je elke seizoen vertrouwen op onze betonschuttingen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte en ontdekken wij samen hoe onze betonschuttingen je tuin kunnen verbeteren in stijl.

Budget Douglas

Waar kun je betonschuttingen plaatsen?

Betonschuttingen zijn veelzijdige en duurzame oplossingen voor thuisgebruik. De ideale aanvulling voor uw tuinkamer. Daarnaast kunnen ze dienen als geluidswerende barrière, waardoor uw buitenruimte een oase van rust wordt. Betonschuttingen worden veelal geplaatst in de achtertuinen, maar het is goed mogelijk om deze ook in uw voortuin te gebruiken. 

Hoewel betonschuttingen vaak geassocieerd worden met privacy, kunnen ze ook een decoratieve functie hebben in de voortuin. Samen kijken wij voor een ontwerp dat bij de stijl van uw huis past en voegen zo een vleugje elegantie toe aan de entree van uw woning.

Budget grenen
Budget Grenen