Ontzorgen van A tot Z
Deskundig advies
Volledig op maat
Eigen productie
Budget grenen

Basic Hout-Betonschuttingen

Basic Hout-Betonschuttingen

Voor het omheinen van bijvoorbeeld tuinen is een betonschutting natuurlijk een bekende optie. Met allerlei motieven en kleuren kunt u een geheel eigen persoonlijke stijl bijdragen aan uw tuin. Met een betonschutting van VNK Garden bent u verzekerd van een luxe en stoere uitstraling voor uw tuin. Deze prachtige en solide tuinafscheidingen worden zowel enkelzijdig als dubbelzijdig geleverd.

Betonschuttingen zijn

Onze Basic Hout-Betonschuttingen

Inspiratie nodig?

Bekijk hier onze werken

De vier pijlers

Onze belofte

1. Deskundig advies

Wij denken graag met u mee over het gewenste eindresultaat. Neem contact op voor al uw vragen.

2. Kwaliteit service

Wij bieden u volledige ontzorging van kennismaking tot nazorg. U kunt ons altijd bereiken voor vragen.

3. Eigen montageteam

Met ons eigen personeel komen wij met een eigen inmeet- en montageteam. Maak vrijblijvend een afspraak.

4. Snelle plaatsing

Bij materiaal op voorraad plaatsen wij al binnen 4 weken uw veranda’s, glazen schuifwanden en schuttingen.

Ervaringen

Dit zeggen klanten

Google logo

J. Lennartz

“Zelfs na 2 jaar van het plaatsen van de schutting werden enkele noodzakelijke herstelwerkzaamheden zonder problemen op een professionele en vakkundige manier uitgevoerd.”

Google logo

W. Knoops

“Vandaag schutting met poort geplaatst. Zeer tevreden, netjes en nauwkeurig werk geleverd. Dit bedrijf is zeker zijn vijf sterren waard. Aanrader.”

Google logo

Martin & Monique

“Wij zijn heel tevreden over de geplaatste schutting van 20 meter. Kaarsrecht en tot op de millimeter waterpas! De voorman Nicolai heeft met zijn drie collega’s vakwerk geleverd. Om 8.30h begonnen en om 15.30 klaar! Een vakkundig en klantgericht superteam!”

Waarom (beton)schuttingen?

Onze betonschuttingen bieden niet alleen duurzaamheid en privacy, maar voegen ook een moderne uitstraling toe aan elke buitenruimte. Ontdek hieronder waarom onze betonschuttingen de ideale keuze zijn voor uw tuin.

1. Duurzaamheid voor de lange termijn
Onze betonschuttingen combineren functionaliteit met esthetiek. Gemaakt van hoogwaardig beton, bieden ze duurzaamheid die jarenlang meegaat zonder concessies te doen aan de visuele aantrekkingskracht. Met verschillende ontwerpen en afwerkingen kunt u de perfecte betonschutting kiezen die aansluit bij de stijl van uw tuin.

2. Onderhoudsgemak en netheid
Zeg vaarwel tegen tijdrovend onderhoud! Onze betonschuttingen vereisen minimaal onderhoud, wat betekent dat u meer tijd kunt besteden aan genieten van uw buitenruimte in plaats van bezig te zijn met reparaties en schilderwerk. Kies voor gemak zonder in te leveren op kwaliteit.

3. Veelzijdige mogelijkheden
Kies voor een milieubewuste oplossing met onze betonschuttingen. Gemaakt van duurzame materialen en met een lange levensduur, verminderen ze de behoefte aan regelmatige vervanging, wat resulteert in minder afval. Ga groen zonder concessies te doen aan kwaliteit.

Enkelzijdige schutting

Waar en hoe kun je betonschuttingen plaatsen?

Betonschuttingen zijn veelzijdige en duurzame oplossingen voor thuisgebruik. De ideale aanvulling voor uw tuinkamer. Daarnaast kunnen ze dienen als geluidswerende barrière, waardoor uw buitenruimte een oase van rust wordt. Betonschuttingen worden veelal geplaatst in de achtertuinen, maar het is goed mogelijk om deze ook in jouw voortuin te gebruiken. 

Wij zorgen voor zorgvuldig gestort beton bij elke paal, waardoor verzakkingen worden voorkomen en maximale stevigheid wordt gegarandeerd. Hierdoor kun je elke seizoen vertrouwen op onze betonschuttingen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte en ontdekken wij samen hoe onze betonschuttingen je tuin kunnen verbeteren in stijl.

Dubbelzijdige schutting