Ontzorgen van A tot Z
Deskundig advies
Volledig op maat
Eigen productie

Over Prestige glad

Ontdek de tijdloze elegantie van Prestige Glad, ons best verkopend product dat strak en modern design combineert. Deze betonschutting overstijgt puur functioneel en voegt een vleugje verfijning toe aan elke buitenomgeving in elk gewenste RAL-kleur. Gemaakt van hoogwaardig beton belichaamt Prestige Glad duurzaamheid met zijn naadloze esthetiek, perfect voor eigentijdse architectuur. De minimalistische benadering van het ontwerp, met strakke lijnen en een gladde afwerking, maakt Prestige Glad tot een symbool van verfijning en een tijdloze toevoeging aan uw buitenruimte. Investeer in meer dan alleen een betonschutting; kies voor een statement van moderne stijl met Prestige Glad.

De mogelijkheden

Ziet je het al helemaal voor je? Neem dan snel contact met ons op voor al jouw vragen. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Inspiratie nodig?

Bekijk hier onze werken

Ervaringen

Dit zeggen klanten

Google logo

J. Lennartz

“Zelfs na 2 jaar van het plaatsen van de schutting werden enkele noodzakelijke herstelwerkzaamheden zonder problemen op een professionele en vakkundige manier uitgevoerd.”

Google logo

W. Knoops

“Vandaag schutting met poort geplaatst. Zeer tevreden, netjes en nauwkeurig werk geleverd. Dit bedrijf is zeker zijn vijf sterren waard. Aanrader.”

Google logo

Martin & Monique

“Wij zijn heel tevreden over de geplaatste schutting van 20 meter. Kaarsrecht en tot op de millimeter waterpas! De voorman Nicolai heeft met zijn drie collega’s vakwerk geleverd. Om 8.30h begonnen en om 15.30 klaar! Een vakkundig en klantgericht superteam!”