Ontzorgen van A tot Z
Deskundig advies
Volledig op maat
Eigen productie

Over Rockstone

Betreed de wereld van moderne verfijning met onze Rockstone betonschuttingen, strak en eigentijds vormgegeven met een tikkeltje grove structuur. Het unieke ontwerp combineert strakke lijnen en moderne esthetiek met een robuust karakter, waardoor een visueel aantrekkelijke grens ontstaat. Rockstone betonschuttingen zijn niet slechts functioneel; ze zijn een symbool van eigentijdse stijl en duurzaamheid in elk gewenste RAL-kleur. De Rockstone structuur voegt een tactiele dimensie toe aan het strakke ontwerp, waardoor Rockstone zich onderscheidt. Deze betonschuttingen bieden niet alleen privacy, maar creëren ook een buitenomgeving die moeiteloos elegantie en moderniteit samenbrengt. Upgrade uw buitenruimte naar een nieuwe standaard van stijl met Rockstone betonschuttingen en omarm de perfecte combinatie van strak design en ruwe verfijning

De mogelijkheden

Ziet je het al helemaal voor je? Neem dan snel contact met ons op voor al jouw vragen. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Inspiratie nodig?

Bekijk hier onze werken

Ervaringen

Dit zeggen klanten

Google logo

J. Lennartz

“Zelfs na 2 jaar van het plaatsen van de schutting werden enkele noodzakelijke herstelwerkzaamheden zonder problemen op een professionele en vakkundige manier uitgevoerd.”

Google logo

W. Knoops

“Vandaag schutting met poort geplaatst. Zeer tevreden, netjes en nauwkeurig werk geleverd. Dit bedrijf is zeker zijn vijf sterren waard. Aanrader.”

Google logo

Martin & Monique

“Wij zijn heel tevreden over de geplaatste schutting van 20 meter. Kaarsrecht en tot op de millimeter waterpas! De voorman Nicolai heeft met zijn drie collega’s vakwerk geleverd. Om 8.30h begonnen en om 15.30 klaar! Een vakkundig en klantgericht superteam!”