VNK Garden Logo
9.12 Rockstone Motief vak
Rockstone 1
9.1 Rockstone Motief

Rockstone

Paneelinformatie
Afmetingen

– Breedte

199 cm

x

Hoogte

cm

x

Diepte

cm

– Leverbaar in stappen van

cm
tot 231 cm

– Gewicht circa 

65 kg per paneel
Opties
– In elke gewenste RAL-kleur leverbaar
– Te combineren met diverse tuinpoorten
– Diverse afdekkappen en mutsen beschikbaar
Uitvoering
– Enkelzijdig
– Dubbelzijdig

Betreed de wereld van moderne verfijning met onze Rockstone betonschuttingen, strak en eigentijds vormgegeven met een tikkeltje grove structuur. Het unieke ontwerp combineert strakke lijnen en moderne esthetiek met een robuust karakter, waardoor een visueel aantrekkelijke grens ontstaat. Rockstone betonschuttingen zijn niet slechts functioneel; ze zijn een symbool van eigentijdse stijl en duurzaamheid.

De Rockstone structuur voegt een tactiele dimensie toe aan het strakke ontwerp, waardoor Rockstone zich onderscheidt. Deze betonschuttingen bieden niet alleen privacy, maar creëren ook een buitenomgeving die moeiteloos elegantie en moderniteit samenbrengt. Upgrade uw buitenruimte naar een nieuwe standaard van stijl met Rockstone betonschuttingen en omarm de perfecte combinatie van strak design en ruwe verfijning

Benieuwd wat wij voor U kunnen betekenen?
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Dit zeggen klanten

Ervaringen

Wij zijn trots op onze kwaliteit. Daarom delen wij graag de ervaringen van onze klanten.

Mevr. Hameleers
5,0 -
5/5

“Aardig, goed en kundige mensen in dienst. Dankzij hun goede zorgen stond onze overkapping in nog geen twee dagen. Super bedrijf, een echte aanrader.”

Dhr. H&G
5,0 -
5/5
“In een enkele dag vakkundig een stevige , strakke en mooi geverfde betonnen tuinwand geplaatst door heel nette, vriendelijke, harde en snelle werkers.”
Dhr. Pisters
5,0 -
5/5
“Super bedrijf prima werkgelegenheid. Ouderwetse kwaliteit en ook het personeel. Zeer klant vriendelijk jongens bedankt voor alles.”

ACTIE

Duo-hout-beton Rots motief Hardhout

Vakantie

Beste bezoeker,

Op dit moment zijn onze collega’s op vakantie. De showroom is tijdelijk niet te bezoeken, maar onze showtuin is 24/7 toegankelijk.

Voor vragen neemt U s.v.p. contact met ons op. Wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk behandelen.

VNK Garden Logo