VNK Garden Logo
1.1 Romeins
1.12 Romeins
2
Antraciet
Gecoat
Wit-grijs

Romeins

Paneelinformatie
Afmetingen

– Breedte

184 cm

x

Hoogte

36 cm

x

Diepte

4.8 cm

– Leverbaar in stappen van

36 cm
tot 252 cm

– Gewicht circa 

60 kg per paneel
Opties
– In elke gewenste RAL-kleur leverbaar
– Te combineren met diverse tuinpoorten
– Diverse afdekkappen en mutsen beschikbaar
Uitvoering
– Dubbelzijdig motief

Betreed een tijdloos tijdperk van stijl met onze Romeins betonschuttingen, die zijn verrijkt met een verfijnde gemetselde structuur. Aan beide zijden bieden de Romeins betonschuttingen een authentiek architectonisch karakter, waarbij het tijdloze metselwerk de robuustheid van beton omarmt. Deze schuttingen overstijgen eenvoudige functionaliteit en dienen als een visueel statement dat de grandeur van Romeins bouwkundig erfgoed oproept.

De Romeins gemetselde structuur voegt niet alleen esthetische diepte toe, maar ook duurzaamheid aan uw buitenruimte. Creëer een tuin met een blijvende erfenis van stijl en karakter met Romeins betonschuttingen. Upgrade vandaag nog naar een schutting die niet alleen grenzen stelt, maar ook de elegantie van een tijdperk weerspiegelt.

Benieuwd wat wij voor U kunnen betekenen?
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Dit zeggen klanten

Ervaringen

Wij zijn trots op onze kwaliteit. Daarom delen wij graag de ervaringen van onze klanten.

Mevr. Hameleers
5,0 -
5/5

“Aardig, goed en kundige mensen in dienst. Dankzij hun goede zorgen stond onze overkapping in nog geen twee dagen. Super bedrijf, een echte aanrader.”

Dhr. H&G
5,0 -
5/5
“In een enkele dag vakkundig een stevige , strakke en mooi geverfde betonnen tuinwand geplaatst door heel nette, vriendelijke, harde en snelle werkers.”
Dhr. Pisters
5,0 -
5/5
“Super bedrijf prima werkgelegenheid. Ouderwetse kwaliteit en ook het personeel. Zeer klant vriendelijk jongens bedankt voor alles.”

ACTIE

Duo-hout-beton Rots motief Hardhout

Vakantie

Beste bezoeker,

Op dit moment zijn onze collega’s op vakantie. De showroom is tijdelijk niet te bezoeken, maar onze showtuin is 24/7 toegankelijk.

Voor vragen neemt U s.v.p. contact met ons op. Wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk behandelen.

VNK Garden Logo