Ontzorgen van A tot Z
Deskundig advies
Volledig op maat
Eigen productie

Over Stack

Introduceer een eigentijdse esthetiek in uw buitenruimte met onze Stack betonschutting. Het kenmerkende ontwerp, geïnspireerd door gestapelde stenen, voegt een moderne en speelse dimensie toe aan uw tuin. De Stack betonschuttingen bieden niet alleen privacy, maar dienen als een visueel statement van eigentijds design en duurzaamheid in elk gewenste RAL-kleur. Voorzien van het gestapelde stenen patroon, brengt Stack een uniek karakter naar uw buitenomgeving. Het hoogwaardige beton zorgt voor stabiliteit en langdurige schoonheid. Creëer een buitenruimte die de perfecte balans vindt tussen functionaliteit en moderne flair met Stack betonschuttingen. Upgrade vandaag nog en ontdek de harmonie van strakke lijnen en tijdloze verfijning.

De mogelijkheden

Ziet je het al helemaal voor je? Neem dan snel contact met ons op voor al jouw vragen. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Inspiratie nodig?

Bekijk hier onze werken

Ervaringen

Dit zeggen klanten

Google logo

J. Lennartz

“Zelfs na 2 jaar van het plaatsen van de schutting werden enkele noodzakelijke herstelwerkzaamheden zonder problemen op een professionele en vakkundige manier uitgevoerd.”

Google logo

W. Knoops

“Vandaag schutting met poort geplaatst. Zeer tevreden, netjes en nauwkeurig werk geleverd. Dit bedrijf is zeker zijn vijf sterren waard. Aanrader.”

Google logo

Martin & Monique

“Wij zijn heel tevreden over de geplaatste schutting van 20 meter. Kaarsrecht en tot op de millimeter waterpas! De voorman Nicolai heeft met zijn drie collega’s vakwerk geleverd. Om 8.30h begonnen en om 15.30 klaar! Een vakkundig en klantgericht superteam!”

Bouwvakvakantie

Beste bezoeker,

Tijdens de bouwvakvakantie zijn wij gesloten van 25 juli t/m 11 augustus 2024. Gedurende deze periode kunt u ons alleen per mail bereiken. Gebruik hiervoor onze contact formulier.

Tot gauw!