Ontzorgen van A tot Z
Deskundig advies
Volledig op maat
Eigen productie

Over Casa Borsica

Ontdek de verfijnde schoonheid van Casa Borsica, onze betonschuttingen met het karakteristieke patroon van een oude stenen muur. Dit unieke ontwerp voegt een vleugje tijdloze charme toe aan elke buitenruimte, waar klassieke elegantie samensmelt met eigentijdse allure. Casa Borsica belichaamt duurzaamheid en artistieke finesse met zijn kenmerkende patroon. Creëer een buitenomgeving die niet alleen functioneel is, maar ook een visueel statement maakt in elk gewenste RAL-kleur. Investeer vandaag nog in Casa Borsica en transformeer uw buitenruimte in een meesterwerk van tijdloze elegantie, waar stijl en karakter samenkomen.

De mogelijkheden

Ziet je het al helemaal voor je? Neem dan snel contact met ons op voor al jouw vragen. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Inspiratie nodig?

Bekijk hier onze werken

Ervaringen

Dit zeggen klanten

Google logo

J. Lennartz

“Zelfs na 2 jaar van het plaatsen van de schutting werden enkele noodzakelijke herstelwerkzaamheden zonder problemen op een professionele en vakkundige manier uitgevoerd.”

Google logo

W. Knoops

“Vandaag schutting met poort geplaatst. Zeer tevreden, netjes en nauwkeurig werk geleverd. Dit bedrijf is zeker zijn vijf sterren waard. Aanrader.”

Google logo

Martin & Monique

“Wij zijn heel tevreden over de geplaatste schutting van 20 meter. Kaarsrecht en tot op de millimeter waterpas! De voorman Nicolai heeft met zijn drie collega’s vakwerk geleverd. Om 8.30h begonnen en om 15.30 klaar! Een vakkundig en klantgericht superteam!”