Ontzorgen van A tot Z
Deskundig advies
Volledig op maat
Eigen productie

Over Elegant

Ontdek de tijdloze schoonheid van Elegant, onze betonschuttingen met een verfijnde geweven houten plankstructuur. Het unieke ontwerp combineert moderne strakheid met een warme natuurlijke uitstraling, waardoor uw buitenruimte een oase van stijl wordt in elk gewenste RAL-kleur. Elegant belichaamt duurzaamheid en verfijning met zijn geweven houten plankstructuur. Deze betonschutting is niet alleen een barrière; het is een artistiek statement dat de elegantie van hout weeft met de robuustheid van beton. Transformeer uw buitenomgeving met de tijdloze aantrekkingskracht van Elegant.

De mogelijkheden

Ziet je het al helemaal voor je? Neem dan snel contact met ons op voor al jouw vragen. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Inspiratie nodig?

Bekijk hier onze werken

Ervaringen

Dit zeggen klanten

Google logo

J. Lennartz

“Zelfs na 2 jaar van het plaatsen van de schutting werden enkele noodzakelijke herstelwerkzaamheden zonder problemen op een professionele en vakkundige manier uitgevoerd.”

Google logo

W. Knoops

“Vandaag schutting met poort geplaatst. Zeer tevreden, netjes en nauwkeurig werk geleverd. Dit bedrijf is zeker zijn vijf sterren waard. Aanrader.”

Google logo

Martin & Monique

“Wij zijn heel tevreden over de geplaatste schutting van 20 meter. Kaarsrecht en tot op de millimeter waterpas! De voorman Nicolai heeft met zijn drie collega’s vakwerk geleverd. Om 8.30h begonnen en om 15.30 klaar! Een vakkundig en klantgericht superteam!”