Ontzorgen van A tot Z
Deskundig advies
Volledig op maat
Eigen productie

Over Fels

Stap in de wereld van tijdloze elegantie met Fels, een betonschuttingen met het karakteristieke patroon van gemetselde stenen. Dit unieke ontwerp voegt een vleugje traditionele charme toe aan elke buitenomgeving, waarbij de robuuste uitstraling van stenen naadloos samensmelt met moderne functionaliteit in elk gewenste RAL-kleur. Fels belichaamt duurzaamheid en esthetiek met zijn gemetselde stenen patroon. Deze betonschutting gaat verder dan alleen functionaliteit; het is een visueel statement dat het erfgoed van steen en modern design verenigt. Transformeer uw buitenruimte met de tijdloze aantrekkingskracht van Fels.

De mogelijkheden

Ziet je het al helemaal voor je? Neem dan snel contact met ons op voor al jouw vragen. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Inspiratie nodig?

Bekijk hier onze werken

Ervaringen

Dit zeggen klanten

Google logo

J. Lennartz

“Zelfs na 2 jaar van het plaatsen van de schutting werden enkele noodzakelijke herstelwerkzaamheden zonder problemen op een professionele en vakkundige manier uitgevoerd.”

Google logo

W. Knoops

“Vandaag schutting met poort geplaatst. Zeer tevreden, netjes en nauwkeurig werk geleverd. Dit bedrijf is zeker zijn vijf sterren waard. Aanrader.”

Google logo

Martin & Monique

“Wij zijn heel tevreden over de geplaatste schutting van 20 meter. Kaarsrecht en tot op de millimeter waterpas! De voorman Nicolai heeft met zijn drie collega’s vakwerk geleverd. Om 8.30h begonnen en om 15.30 klaar! Een vakkundig en klantgericht superteam!”