Ontzorgen van A tot Z
Deskundig advies
Volledig op maat
Eigen productie

Over Montana

Verrijk uw buitenruimte met de tijdloze elegantie van Montana betonschuttingen. Het unieke patroon, geïnspireerd op subtiel gemetselde stenen, voegt een vleugje klassieke charme toe aan uw tuin. Montana betonschuttingen overstijgen puur functioneel en dienen als een visueel statement dat de warmte van traditioneel metselwerk combineert met de robuustheid van beton in elk gewenste RAL-kleur. Dit subtiel gemetselde stenenpatroon creëert een harmonieuze balans tussen esthetiek en duurzaamheid, waardoor uw buitenomgeving wordt getransformeerd tot een tijdloze en stijlvolle oase. Upgrade uw tuin vandaag nog met Montana betonschuttingen en omarm de perfecte combinatie van klassiek design en hedendaagse allure.

De mogelijkheden

Ziet je het al helemaal voor je? Neem dan snel contact met ons op voor al jouw vragen. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Inspiratie nodig?

Bekijk hier onze werken

Ervaringen

Dit zeggen klanten

Google logo

J. Lennartz

“Zelfs na 2 jaar van het plaatsen van de schutting werden enkele noodzakelijke herstelwerkzaamheden zonder problemen op een professionele en vakkundige manier uitgevoerd.”

Google logo

W. Knoops

“Vandaag schutting met poort geplaatst. Zeer tevreden, netjes en nauwkeurig werk geleverd. Dit bedrijf is zeker zijn vijf sterren waard. Aanrader.”

Google logo

Martin & Monique

“Wij zijn heel tevreden over de geplaatste schutting van 20 meter. Kaarsrecht en tot op de millimeter waterpas! De voorman Nicolai heeft met zijn drie collega’s vakwerk geleverd. Om 8.30h begonnen en om 15.30 klaar! Een vakkundig en klantgericht superteam!”