Ontzorgen van A tot Z
Deskundig advies
Volledig op maat
Eigen productie

Over Prestige Hout

Ervaar de warme omhelzing van de natuur in uw buitenruimte met Prestige Hout. De unieke houten plankstructuur voegt een rustieke uitstraling toe aan het strakke en moderne ontwerp, waardoor Prestige Hout niet alleen een functionele barrière is, maar ook een visueel aantrekkelijke toevoeging aan uw omgeving. Gemaakt van hoogwaardig beton belichaamt Prestige Hout duurzaamheid en natuurlijke schoonheid in elk gewenste RAL-kleur. Transformeer uw buitenruimte in een oase van tijdloze elegantie, waar moderne stijl en rustieke charme samenkomen. Ontdek de perfecte balans tussen eigentijds design en natuurlijke warmte met Prestige Hout.

De mogelijkheden

Ziet je het al helemaal voor je? Neem dan snel contact met ons op voor al jouw vragen. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Inspiratie nodig?

Bekijk hier onze werken

Ervaringen

Dit zeggen klanten

Google logo

J. Lennartz

“Zelfs na 2 jaar van het plaatsen van de schutting werden enkele noodzakelijke herstelwerkzaamheden zonder problemen op een professionele en vakkundige manier uitgevoerd.”

Google logo

W. Knoops

“Vandaag schutting met poort geplaatst. Zeer tevreden, netjes en nauwkeurig werk geleverd. Dit bedrijf is zeker zijn vijf sterren waard. Aanrader.”

Google logo

Martin & Monique

“Wij zijn heel tevreden over de geplaatste schutting van 20 meter. Kaarsrecht en tot op de millimeter waterpas! De voorman Nicolai heeft met zijn drie collega’s vakwerk geleverd. Om 8.30h begonnen en om 15.30 klaar! Een vakkundig en klantgericht superteam!”