Ontzorgen van A tot Z
Deskundig advies
Volledig op maat
Eigen productie

Over Slate

Laat uw buitenruimte stralen met onze Slate betonschutting, een moderne en verfijnde toevoeging aan elke tuin. Het strakke ontwerp van Slate, met zijn gladde oppervlak en eigentijdse uitstraling, brengt een vleugje luxe naar uw omgeving. Voorzien van een subtiel leisteenpatroon, biedt deze betonschutting niet alleen privacy maar ook een visuele dynamiek die de elegantie van leisteen omarmt. Slate betonschuttingen zijn meer dan functionele barrières; ze zijn een statement van modern design en duurzaamheid. De hoogwaardige betonconstructie garandeert langdurige schoonheid en stabiliteit in elk gewenste RAL-kleur. Creëer een tuin die een verhaal vertelt van tijdloze stijl en eigentijdse klasse met Slate betonschuttingen. Upgrade vandaag nog en ervaar de perfecte harmonie tussen vorm en functie.

De mogelijkheden

Ziet je het al helemaal voor je? Neem dan snel contact met ons op voor al jouw vragen. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Inspiratie nodig?

Bekijk hier onze werken

Ervaringen

Dit zeggen klanten

Google logo

J. Lennartz

“Zelfs na 2 jaar van het plaatsen van de schutting werden enkele noodzakelijke herstelwerkzaamheden zonder problemen op een professionele en vakkundige manier uitgevoerd.”

Google logo

W. Knoops

“Vandaag schutting met poort geplaatst. Zeer tevreden, netjes en nauwkeurig werk geleverd. Dit bedrijf is zeker zijn vijf sterren waard. Aanrader.”

Google logo

Martin & Monique

“Wij zijn heel tevreden over de geplaatste schutting van 20 meter. Kaarsrecht en tot op de millimeter waterpas! De voorman Nicolai heeft met zijn drie collega’s vakwerk geleverd. Om 8.30h begonnen en om 15.30 klaar! Een vakkundig en klantgericht superteam!”