Ontzorgen van A tot Z
Deskundig advies
Volledig op maat
Eigen productie

Over Vlakstone

Breng een subtiele en eigentijdse touch naar uw buitenruimte met onze Vlakstone betonschutting. Het strakke en moderne ontwerp van Vlakstone biedt een tijdloze esthetiek en een verfijnde grens voor uw tuin. Aan beide zijden voorzien van een vlak gestructureerd oppervlak, biedt deze betonschutting niet alleen privacy maar ook een visuele symfonie van strakke lijnen en verfijnde eenvoud. Vlakstone betonschuttingen gaan verder dan de traditionele functionele barrière; ze zijn een artistieke uiting van modern design en duurzaamheid in elk gewenste RAL-kleur. Het hoogwaardige beton zorgt voor stabiliteit en een blijvende elegantie. Creëer een buitenomgeving die klasse uitstraalt met Vlakstone betonschuttingen. Upgrade vandaag nog en omarm de perfecte harmonie tussen vorm en functie.

De mogelijkheden

Ziet je het al helemaal voor je? Neem dan snel contact met ons op voor al jouw vragen. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Inspiratie nodig?

Bekijk hier onze werken

Ervaringen

Dit zeggen klanten

Google logo

J. Lennartz

“Zelfs na 2 jaar van het plaatsen van de schutting werden enkele noodzakelijke herstelwerkzaamheden zonder problemen op een professionele en vakkundige manier uitgevoerd.”

Google logo

W. Knoops

“Vandaag schutting met poort geplaatst. Zeer tevreden, netjes en nauwkeurig werk geleverd. Dit bedrijf is zeker zijn vijf sterren waard. Aanrader.”

Google logo

Martin & Monique

“Wij zijn heel tevreden over de geplaatste schutting van 20 meter. Kaarsrecht en tot op de millimeter waterpas! De voorman Nicolai heeft met zijn drie collega’s vakwerk geleverd. Om 8.30h begonnen en om 15.30 klaar! Een vakkundig en klantgericht superteam!”