Ontzorgen van A tot Z
Deskundig advies
Volledig op maat
Eigen productie

Over Douglas

Betover uw buitenomgeving met onze Douglas houten schutting, een meesterwerk van natuurlijke schoonheid en duurzaamheid. De warme tonen en natuurlijke textuur van Douglas hout creëren een betoverende uitstraling, waardoor uw tuin een oase van rust wordt. De Douglas houten schutting is niet slechts een grens, maar een statement van tijdloze elegantie. Met robuustheid en stijl geeft dit product een organische touch aan uw buitenruimte. Investeer in de natuurlijke pracht van Douglas hout en geniet van een schutting die niet alleen een barrière vormt, maar ook een harmonieus element toevoegt aan uw tuin. Transformeer uw buitenleven met de tijdloze aantrekkingskracht van Douglas hout.

De mogelijkheden

Ziet je het al helemaal voor je? Neem dan snel contact met ons op voor al jouw vragen. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Inspiratie nodig?

Bekijk hier onze werken

Ervaringen

Dit zeggen klanten

Google logo

J. Lennartz

“Zelfs na 2 jaar van het plaatsen van de schutting werden enkele noodzakelijke herstelwerkzaamheden zonder problemen op een professionele en vakkundige manier uitgevoerd.”

Google logo

W. Knoops

“Vandaag schutting met poort geplaatst. Zeer tevreden, netjes en nauwkeurig werk geleverd. Dit bedrijf is zeker zijn vijf sterren waard. Aanrader.”

Google logo

Martin & Monique

“Wij zijn heel tevreden over de geplaatste schutting van 20 meter. Kaarsrecht en tot op de millimeter waterpas! De voorman Nicolai heeft met zijn drie collega’s vakwerk geleverd. Om 8.30h begonnen en om 15.30 klaar! Een vakkundig en klantgericht superteam!”