Ontzorgen van A tot Z
Deskundig advies
Volledig op maat
Eigen productie

LED verlichting

Tekst hier

Tekst hier

Voordelen

Specificaties

Materiaal:
Aluminium
Max hoogte:
2600mm
Breedte:
600mm
Diepte:
2mm
Toepassing:
Alle veranda soorten

Inspiratie nodig?

Bekijk hier onze werken

Ervaringen

Dit zeggen klanten

Google logo

J. Lennartz

“Zelfs na 2 jaar van het plaatsen van de schutting werden enkele noodzakelijke herstelwerkzaamheden zonder problemen op een professionele en vakkundige manier uitgevoerd.”

Google logo

W. Knoops

“Vandaag schutting met poort geplaatst. Zeer tevreden, netjes en nauwkeurig werk geleverd. Dit bedrijf is zeker zijn vijf sterren waard. Aanrader.”

Google logo

Martin & Monique

“Wij zijn heel tevreden over de geplaatste schutting van 20 meter. Kaarsrecht en tot op de millimeter waterpas! De voorman Nicolai heeft met zijn drie collega’s vakwerk geleverd. Om 8.30h begonnen en om 15.30 klaar! Een vakkundig en klantgericht superteam!”

Wat is een tuinkamer?

Een tuinkamer is een combinatie van een veranda met sluitende voor- en zijwanden. De benamingen serre en tuinkamer worden in Nederland door elkaar gebruikt. Een tuinkamer van aluminium biedt het hele jaar door plezier. Het is een beschutte, niet-geïsoleerde leefruimte die bescherming biedt tegen de elementen zoals wind en regen. Met glazen schuifwanden behoud je tevens het natuurlijke licht. Bij VNK Garden bestaat een tuinkamer altijd uit een aluminium constructie met een glas- of polycarbonaat dakbedekking, en voor- en zijwanden. Je kunt kiezen uit diverse opties, zoals lambri, schuifpuien, en glazen schuifwanden. Onze experts helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Heb je al een bestaande terrasoverkapping? VNK Garden biedt een breed scala aan zij- en voorwanden om van jouw overkapping een complete tuinkamer te maken. Je hebt keuze uit glazen schuifwanden en aluminium schuifpuien. Wij staan klaar om je te assisteren bij het maken van de beste keuze.

Welke tuinkamers heeft VNK Garden?

Bij VNK Garden heeft u de optie om te kiezen uit de Topline Veranda en de Cube Veranda. Alle veranda’s van VNK Garden hebben de mogelijkheid door middel van voor- en zijwanden eenvoudig uit te breiden tot volledige tuinkamer. Nu of in de toekomst! Bekijk de productpagina’s van de Topline en Cube veranda’s voor meer informatie.

Veranda compleet met zijwand en glazen schuifwanden

Opties en accessoires

Onze tuinkamers zijn met allerlei opties en accessoires uit te breiden. Zo maak je met onze voor- en zijwanden in een handomdraai van jouw terrasoverkapping een tuinkamer. Kies bijvoorbeeld voor glazen schuifwanden of een glazen schuifpui, als je ook bij frisser weer aangenaam wilt zitten. Wil je je tuinkamer nog verder aankleden?  Kies dan voor LED-verlichting en/of zonwering. Ontdek alle mogelijkheden voor tuinkamers op onze opties & accessoires pagina.

Waar plaats je een tuinkamer?

Je kan je glazen tuinkamer aan huis, aan een muur of vrijstaand achter in de tuin plaatsen. Deze constructie staat op vier palen en heeft geen muurbevestiging nodig. Met een vrijstaande tuinkamer creëer je extra leefruimte achter in je tuin.

Tuinkamer compleet met veranda, zijwanden en glazen schuifwanden