Ontzorgen van A tot Z
Deskundig advies
Volledig op maat
Eigen productie
Glazen schuifwanden

Over ons

Uw ervaren specialist in Herten, Roermond en omgeving.

Voor een tuin om trots op te zijn

VNK Garden is al meer dan een decennium de specialist voor betonnen schuttingen met een ruim assortiment motieven en kleuren. Met ons eigen montageteam plaatsen wij veranda’s, overkappingen en (beton)schuttingen aan huis of vrijstaand. Bij ons staat service en kwaliteit in een hoog vaandel. Door de jarenlange ervaring met onze kwaliteitsproducten leveren wij niet alleen een mooi eindresultaat op maar staan wij tevens voor onze afwerking en producten garant.

Geef de inrichting een hele nieuwe uitstraling met decoratieve en unieke wandbekleding voor een prachtige sfeer. Onze specialisten bieden volledige ontzorging met kwaliteit service van advies tot montage met nazorg.

Wilt u de beleving eerst eens komen proeven? Neem contact met ons op en laat het ons even weten. Dan kunnen wij alvast de koffie klaarzetten en lopen we samen ook door onze showtuin.

Werkwijze & belofte

Voor beleving en advies

Een betonschutting neemt ben uiteraard niet voor een jaar of twee jaar. Beleving is hierbij van belang! Welk soort motief of motieven ga je toepassen? Welke kleurstelling wil je graag toepassen? Wil je graag verlichting verwerkt hebben in je tuin of schutting? Met al deze vragen dien je vooraf rekening te houden bij de uiteindelijk realisatie van je betonschutting.

Sinds 2008

Voor ieder wat wils

Betaalbare kwaliteit voor elk budget

Vanaf

Ontdek exclusiviteit in elk detail

Vanaf

Veranda compleet met zijwand en glazen schuifwanden

Bezoek onze showtuin

Interesse in onze producten? Laat je vrijblijvend adviseren bij een van onze winkels of dealers.

Veranda compleet met zijwand en glazen schuifwanden

Bekijk onze werken

Wilt u zien welke projecten wij al gerealiseerd hebben? Kijk dan snel verder!

Inspiratie nodig?

Bekijk hier onze werken

Ervaringen

Dit zeggen klanten

Google logo

J. Lennartz

“Zelfs na 2 jaar van het plaatsen van de schutting werden enkele noodzakelijke herstelwerkzaamheden zonder problemen op een professionele en vakkundige manier uitgevoerd.”

Google logo

W. Knoops

“Vandaag schutting met poort geplaatst. Zeer tevreden, netjes en nauwkeurig werk geleverd. Dit bedrijf is zeker zijn vijf sterren waard. Aanrader.”

Google logo

Martin & Monique

“Wij zijn heel tevreden over de geplaatste schutting van 20 meter. Kaarsrecht en tot op de millimeter waterpas! De voorman Nicolai heeft met zijn drie collega’s vakwerk geleverd. Om 8.30h begonnen en om 15.30 klaar! Een vakkundig en klantgericht superteam!”