Ontzorgen van A tot Z
Deskundig advies
Volledig op maat
Eigen productie

Voor beleving en advies

Een betonschutting neemt ben uiteraard niet voor één of twee jaar, maar voor een lange periode. Naast kwaliteit is de beleving natuurlijk hierbij ook van belang! Welk soort motief of motieven ga je toepassen? Welke kleurstelling wil je graag toepassen? Wil je graag verlichting verwerkt hebben in je veranda, tuinkamer, tuin of schutting? Met al deze vragen dien je vooraf rekening te houden om tot de beste resultaat te komen. Daar helpen wij jou graag bij!

Hieronder zijn foto’s en impressies uit al onze productcategorieën. Zo kun je gemakkelijk op ideeën komen zonder iets te missen. Wel zo handig?!

Sinds 2008

Klik hier voor meer informatie over onze veranda’s

Klik hier voor meer informatie over onze (glazen) schuifwanden

Klik hier voor meer informatie over onze betonschuttingen

Klik hier voor meer informatie over onze tegels

Topline Binnen

Waarom VNK Garden?

Sinds 2008

VNK Garden is al meer dan een decennium de specialist voor betonnen schuttingen met een ruim assortiment motieven en kleuren. Met ons eigen montageteam plaatsen wij veranda’s, overkappingen en (beton)schuttingen aan huis of vrijstaand. Daarnaast installeren, monteren en betegelen wij ook sanitair.

Geef de inrichting een hele nieuwe uitstraling met decoratieve en unieke wandbekleding voor een prachtige sfeer. Onze specialisten bieden volledige ontzorging met kwaliteit service van advies tot montage met nazorg.

Wilt u de beleving eens proeven? Neem contact met ons op en laat het ons even weten. Dan kunnen wij alvast de koffie klaarzetten.

Ervaringen

Dit zeggen klanten

Google logo

J. Lennartz

“Zelfs na 2 jaar van het plaatsen van de schutting werden enkele noodzakelijke herstelwerkzaamheden zonder problemen op een professionele en vakkundige manier uitgevoerd.”

Google logo

W. Knoops

“Vandaag schutting met poort geplaatst. Zeer tevreden, netjes en nauwkeurig werk geleverd. Dit bedrijf is zeker zijn vijf sterren waard. Aanrader.”

Google logo

Martin & Monique

“Wij zijn heel tevreden over de geplaatste schutting van 20 meter. Kaarsrecht en tot op de millimeter waterpas! De voorman Nicolai heeft met zijn drie collega’s vakwerk geleverd. Om 8.30h begonnen en om 15.30 klaar! Een vakkundig en klantgericht superteam!”