Ontzorgen van A tot Z
Deskundig advies
Volledig op maat
Eigen productie
Glazen schuifwanden

Glazen schuifwanden

Wilt u onder alle weersomstandigheden kunnen genieten van de overkapping of veranda aan uw woning?

Glazen schuifwanden

Kies voor hoogwaardige glazen schuifwanden en ervaar kwaliteit en een strak design. Hiermee geniet je het hele jaar door comfortabel onder je overkapping, terwijl je ongehinderd blijft genieten van het uitzicht op je tuin. Omdat elk product op maat wordt gemaakt zorgen wij ervoor dat de glazen schuifwanden elkaar minimaal overlappen.

Rails
Aantal glaspanelen
Breedte
3
3 panelen
tot 3000mm
4
4 panelen
tot 4000mm
5
5 panelen
tot 5000mm
6
6 panelen
tot 6000mm

Vraag onze experts naar de mogelijkheden.

Mogelijkheden

Specificaties

Dikte veiligheidsglas:
10mm
Max. inbouwhoogte:
2600mm
Kleuren:
Getint, Helder
Handvat:
Aluminium
Deurmeenemers:
Optioneel
Tochtborstels:
Inbegrepen
Prijs per strekkende meter:
vanaf 349,- inclusief montage

Inspiratie nodig?

Bekijk hier onze werken

Ervaringen

Dit zeggen klanten

Google logo

J. Lennartz

“Zelfs na 2 jaar van het plaatsen van de schutting werden enkele noodzakelijke herstelwerkzaamheden zonder problemen op een professionele en vakkundige manier uitgevoerd.”

Google logo

W. Knoops

“Vandaag schutting met poort geplaatst. Zeer tevreden, netjes en nauwkeurig werk geleverd. Dit bedrijf is zeker zijn vijf sterren waard. Aanrader.”

Google logo

Martin & Monique

“Wij zijn heel tevreden over de geplaatste schutting van 20 meter. Kaarsrecht en tot op de millimeter waterpas! De voorman Nicolai heeft met zijn drie collega’s vakwerk geleverd. Om 8.30h begonnen en om 15.30 klaar! Een vakkundig en klantgericht superteam!”

Wat is een glazen schuifwand?

De glazen schuifwanden buiten of glasschuifwanden van VNK Garden bestaan uit meerdere schuifbare glazen panelen, die door handige deurmeenemers in één beweging zijn te openen of sluiten. Met deze glazen wanden sluit jij jouw veranda en overkapping af. Dankzij onze lage onderrail (slechts 17mm) en vele wielen per wanddeel kun je de wanden gemakkelijk open en dicht zetten. Schijnt de zon? Open de wanden voor een heerlijk briesje. Regen of wind? Schuif dan één of meerdere panelen voor wat beschutting. Het glas is niet omringd door een aluminium lijst, waardoor je een ongehinderde doorkijk naar buiten óf binnen behoudt. voor:

Glazen schuifwanden volledig op maat

Je nieuwe leefplek waar je ieder seizoen van kan genieten, wordt pas compleet met op maat gemaakte glazen wand voor je veranda of overkapping. Deze zijn altijd voorzien van 10 mm gehard veiligheidsglas. Dit zorgt ervoor dat het glas niet gaat splinteren zelfs bij het barsten/breken. Zo kan je zonder zorgen je kinderen laten spelen in jouw met wanden afgesloten ruimte. De glazen schuifwand is voorzien van deurmeenemers, waardoor je niet ieder glaspaneel afzonderlijk hoeft te verplaatsen. Met tochtstrips zorg je ervoor dat er minder kou binnenkomst als je de wanden hebt gesloten.

Steel look glazen schuifwanden?

Onze tuinkamers zijn met allerlei opties en accessoires uit te breiden. Zo maak je met onze voor- en zijwanden in een handomdraai van jouw terrasoverkapping een tuinkamer. Kies bijvoorbeeld voor glazen schuifwanden of een glazen schuifpui, als je ook bij frisser weer aangenaam wilt zitten. Wil je je tuinkamer nog verder aankleden?  Kies dan voor LED-verlichting en/of zonwering. Ontdek alle mogelijkheden voor tuinkamers op onze opties & accessoires pagina.

Waar plaats je glazen schuifwanden?

Je kunt er voor kiezen je glazen schuifwanden aan de voor- en zijwanden te plaatsen. Zo creëer je meer licht in jou veranda. Door deze ook aan de voorzijde te plaatsen transformeer je jou veranda compleet naar een nieuwe tuinkamer.