Ontzorgen van A tot Z
Deskundig advies
Volledig op maat
Eigen productie

Miami

Keramische tegels bevatten verschillende prints. Door deze variatie in nuancering en tekening, ontstaat een mooi, natuurlijk beeld. Zo is iedere vierkante meter bestrating in je tuin uniek. In de specificaties van deze keramische tegel, lees je hoeveel verschillende prints dit product heeft. Waar mogelijk laten we bij de afbeeldingen van de keramische tegels ook de verschillende prints zien, voor een zo compleet mogelijk beeld.

Een veranda is de plek waar comfort en stijl samenkomen, en het gebruik van keramische tegels biedt een uitzonderlijke meerwaarde voor deze buitenruimte. Keramische tegels zijn de ideale keuze vanwege hun duurzaamheid, onderhoudsgemak en esthetische veelzijdigheid. Dankzij hun weerbestendigheid behouden keramische tegels hun kleur en structuur, zelfs bij blootstelling aan diverse weersomstandigheden, waardoor ze een duurzame en aantrekkelijke vloeroptie zijn voor veranda’s.

Met verschillende kleuren, patronen en texturen kunnen de tegels naadloos worden afgestemd op jouw persoonlijke stijl en de woning. Bovendien vereenvoudigt het onderhoudsgemak van keramische tegels het schoonhouden van de veranda, waardoor jij meer tijd hebt om te genieten van de buitenlucht. Kortom, kiezen voor keramische tegels voor een veranda combineert duurzaamheid met esthetiek, waardoor het een slimme investering is voor diegenen die streven naar een stijlvolle, functionele en langdurige buitenervaring.

Onze tegels zijn

Specificaties

Materiaal:
Keramiek
Lengte:
600mm
Breedte:
600mm
Hoogte:
20mm
Gewicht
31.5 Kg

Inspiratie nodig?

Bekijk hier de mogelijkheden

Ervaringen

Dit zeggen klanten

Google logo

J. Lennartz

“Zelfs na 2 jaar van het plaatsen van de schutting werden enkele noodzakelijke herstelwerkzaamheden zonder problemen op een professionele en vakkundige manier uitgevoerd.”

Google logo

W. Knoops

“Vandaag schutting met poort geplaatst. Zeer tevreden, netjes en nauwkeurig werk geleverd. Dit bedrijf is zeker zijn vijf sterren waard. Aanrader.”

Google logo

Martin & Monique

“Wij zijn heel tevreden over de geplaatste schutting van 20 meter. Kaarsrecht en tot op de millimeter waterpas! De voorman Nicolai heeft met zijn drie collega’s vakwerk geleverd. Om 8.30h begonnen en om 15.30 klaar! Een vakkundig en klantgericht superteam!”

Waarom keramische tegels?

Keramische tegels vormen een ideale keuze voor het verfraaien van je tuin dankzij hun indrukwekkende eigenschappen. Ontdek waarom deze tegels de perfecte toevoeging kunnen zijn aan jouw buitenruimte.

1. Duurzaamheid voor de lange termijn
Keramische tegels zijn vervaardigd met materialen van hoge kwaliteit, waardoor ze een duurzame en langdurige oplossing zijn. Bestand tegen slijtage en weersinvloeden behouden ze moeiteloos hun prachtige uitstraling door de seizoenen heen.

2. Weerbestendigheid voor elk klimaat
Of het nu de brandende zon is of koude winterdagen, keramische tegels zijn bestand tegen diverse weersomstandigheden. Vorst, regen en UV-straling hebben geen invloed op hun kleur of structuur, waardoor ze het hele jaar door ideaal zijn.

3. Onderhoudsgemak en netheid
Dankzij hun niet-poreuze oppervlak zijn keramische tegels eenvoudig te reinigen en te onderhouden. Vlekken, vuil en algen hebben weinig kans om zich te hechten, waardoor je tuinpaden of terrassen er altijd verzorgd uitzien.

4. Niet alleen functioneel, maar ook stijlvol
Keramische tegels bieden een veelzijdigheid aan ontwerpmogelijkheden. Met een breed scala aan kleuren, patronen en texturen kun je eenvoudig de perfecte stijl creëren die aansluit bij de esthetiek van je tuin.

5. Perfecte combinatie van vorm en functie
Van terrassen tot tuinpaden, keramische tegels bieden de perfecte combinatie van schoonheid en functionaliteit. Creëer een uitnodigende buitenruimte waar je kunt ontspannen en genieten van de natuur zonder concessies te doen aan duurzaamheid.

Investeer in de schoonheid en veerkracht van keramische tegels voor je tuin, en transformeer je buitenruimte in een oase van comfort en stijl. Ontdek vandaag nog de talloze mogelijkheden die keramische tegels te bieden hebben voor jouw unieke tuinproject.

Waar kun je keramische tegels plaatsen?

Keramische tegels kunnen op verschillende manieren rondom jouw huis worden gebruikt om zowel functionaliteit als esthetiek te bieden. Een terras of serre bedekt met keramische tegels creëert een verlengstuk van je woonruimte naar buiten. Met een breed scala aan kleuren en patronen kun je de perfecte sfeer creëren die aansluit bij je persoonlijke stijl.

Leg keramische tegels op het pad naar de voordeur om een gastvrije entree te creëren. Samen zoeken wij naar de stijl wat het huis en jou weerspiegelt.

Bouwvakvakantie

Beste bezoeker,

Tijdens de bouwvakvakantie zijn wij gesloten van 25 juli t/m 11 augustus 2024. Gedurende deze periode kunt u ons alleen per mail bereiken. Gebruik hiervoor onze contact formulier.

Tot gauw!