Ontzorgen van A tot Z
Deskundig advies
Volledig op maat
Eigen productie
Tuinkamer compleet met veranda, zijwanden en glazen schuifwanden

Tuinkamers

Een extra kamer aan huis?

Onze Tuinkamers

Met VNK Tuinkamers creëren wij voor jouw de ideale buitenruimte. Zo geniet jij de hele jaar door van een extra kamer aan huis. Met de combinatie van veranda’s schuifwanden, tegels en vele extra opties, stijlen en kleuren is er altij wel een passende tuinkamer voor jou!

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan snel contact op met onze experts. Wij denken graag mee voor een passend ontwerp.

Een tuinkamer is een uitbreiding van de woning die ontworpen is om het buitengevoel naar binnen te halen. Deze bestaat uit een veranda met sluitende voor- en zijwanden. Hierdoor dient deze als een overgang tussen de binnenruimte van de woning en de tuin, waardoor je het hele jaar door kunt genieten van de natuurlijke omgeving.

Een veranda als tuinkamer kan verschillende functies hebben, zoals een extra zitkamer, eetkamer, serre, hobbyruimte of zelfs een thuiskantoor. Vaak worden tuinkamers ook gebruikt om planten te laten groeien, omdat ze veel natuurlijk licht binnenlaten.

Van veranda naar extra kamer

Het transformeren van een veranda naar een tuinkamer kan een geweldige manier zijn om het gebruik van de ruimte uit te breiden en het hele jaar door van de natuur te genieten. In slechts 3 stappen toveren wij een veranda om naar een extra tuinkamer.

VNK Garden Logo
1. Kies jou veranda

VNK Garden biedt 2 productlijnen aan waarmee je een tuinkamer kunt samenstellen: Topline en Cube veranda. Heb je al een overkapping? Ga dan door naar stap 2.

2. Kies zijwanden (links en/of rechts)

VNK Garden heeft een breed assortiment aan verschillende soorten voor- en zijwanden. Elk hebben hun eigen voordelen en eigenschappen. Laat je informeren door onze experts als je er niet uit komt.

3. Kies een voorwand

Kies je voor een glazen schuifwand of een aluminium schuifpui? Beide zorgen voor de juiste afscherming van buiten en binnen. Vraag naar de mogelijkheden voor jou tuin.

Voor ieder wat wils

Betaalbare kwaliteit voor elk budget

Vanaf

Ontdek exclusiviteit in elk detail

Vanaf

Inspiratie nodig?

Bekijk hier onze werken

De vier pijlers

Onze belofte

1. Deskundig advies

Wij denken graag met u mee over het gewenste eindresultaat. Neem contact op voor al uw vragen.

2. Kwaliteit service

Wij bieden u volledige ontzorging van kennismaking tot nazorg. U kunt ons altijd bereiken voor vragen.

3. Eigen montageteam

Met ons eigen personeel komen wij met een eigen inmeet- en montageteam. Maak vrijblijvend een afspraak.

4. Snelle plaatsing

Bij materiaal op voorraad plaatsen wij al binnen 4 weken uw veranda’s, glazen schuifwanden en schuttingen.

Ervaringen

Dit zeggen klanten

Google logo

J. Lennartz

“Zelfs na 2 jaar van het plaatsen van de schutting werden enkele noodzakelijke herstelwerkzaamheden zonder problemen op een professionele en vakkundige manier uitgevoerd.”

Google logo

W. Knoops

“Vandaag schutting met poort geplaatst. Zeer tevreden, netjes en nauwkeurig werk geleverd. Dit bedrijf is zeker zijn vijf sterren waard. Aanrader.”

Google logo

Martin & Monique

“Wij zijn heel tevreden over de geplaatste schutting van 20 meter. Kaarsrecht en tot op de millimeter waterpas! De voorman Nicolai heeft met zijn drie collega’s vakwerk geleverd. Om 8.30h begonnen en om 15.30 klaar! Een vakkundig en klantgericht superteam!”

Wat is een tuinkamer?

Een tuinkamer is een combinatie van een veranda met sluitende voor- en zijwanden. De benamingen serre en tuinkamer worden in Nederland door elkaar gebruikt. Een tuinkamer van aluminium biedt het hele jaar door plezier. Het is een beschutte, niet-geïsoleerde leefruimte die bescherming biedt tegen de elementen zoals wind en regen. Met glazen schuifwanden behoud je tevens het natuurlijke licht. Bij VNK Garden bestaat een tuinkamer uit een aluminium constructie met een glas- of polycarbonaat dakbedekking, en voor- en zijwanden. Je kunt kiezen uit diverse opties, zoals lambri, schuifpuien, en glazen schuifwanden. Onze experts helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Heb je al een bestaande terrasoverkapping? VNK Garden biedt een breed scala aan zij- en voorwanden om van jouw overkapping een complete tuinkamer te maken. Je hebt keuze uit glazen schuifwanden en aluminium schuifpuien. Wij staan klaar om je te assisteren bij het maken van de beste keuze.

Welke tuinkamers heeft VNK Garden?

Bij VNK Garden heeft u de optie om te kiezen uit de Topline Veranda en de Cube Veranda. Alle veranda’s van VNK Garden hebben de mogelijkheid door middel van voor- en zijwanden eenvoudig uit te breiden tot volledige tuinkamer. Nu of in de toekomst! Bekijk de productpagina’s van de Topline en Cube veranda’s voor meer informatie.

Glazenschuifwand getint 2

Opties en accessoires

Onze tuinkamers zijn met allerlei opties en accessoires uit te breiden. Zo maak je met onze voor- en zijwanden in een handomdraai van jouw terrasoverkapping een tuinkamer. Kies bijvoorbeeld voor glazen schuifwanden of een glazen schuifpui, als je ook bij frisser weer aangenaam wilt zitten. Wil je je tuinkamer nog verder aankleden?  Kies dan voor LED-verlichting en/of zonwering. Ontdek alle mogelijkheden voor tuinkamers op onze opties & accessoires pagina.

Waar plaats je een tuinkamer?

Je kan je glazen tuinkamer aan huis, aan een muur of vrijstaand achter in de tuin plaatsen. Deze constructie staat op vier palen en heeft geen muurbevestiging nodig. Met een vrijstaande tuinkamer creëer je extra leefruimte achter in je tuin.