Ontzorgen van A tot Z
Deskundig advies
Volledig op maat
Eigen productie
Topline vooraanzicht

Veranda's

Leef in stijl met onze veranda’s. Creëer een luxe buitenervaring. Geef vorm aan jouw droomveranda met tijdloze elegantie!

Veranda's

Een veranda, ook wel bekend als een terras- of tuinoverkapping in de volksmond, vormt een dak op stevige staanders en fungeert als een naadloze uitbreiding van je leefruimte. Door te kiezen voor een veranda van aluminium, voeg je niet alleen extra ruimte toe aan je woonomgeving, maar geniet je ook het hele jaar door van een naadloze overgang tussen binnen en buiten. Ontdek nu onze diverse productlijnen en de mogelijkheden die ze bieden voor het verrijken van jouw leefomgeving.

Voordelen Aluminium

Voor ieder wat wils

Betaalbare kwaliteit voor elk budget

Vanaf

Ontdek exclusiviteit in elk detail

Vanaf

Inspiratie nodig?

Bekijk hier onze werken

De vier pijlers

Onze belofte

1. Deskundig advies

Wij denken graag met u mee over het gewenste eindresultaat. Neem contact op voor al uw vragen.

2. Kwaliteit service

Wij bieden u volledige ontzorging van kennismaking tot nazorg. U kunt ons altijd bereiken voor vragen.

3. Eigen montageteam

Met ons eigen personeel komen wij met een eigen inmeet- en montageteam. Maak vrijblijvend een afspraak.

4. Snelle plaatsing

Bij materiaal op voorraad plaatsen wij al binnen 4 weken uw veranda’s, glazen schuifwanden en schuttingen.

Ervaringen

Dit zeggen klanten

Google logo

J. Lennartz

“Zelfs na 2 jaar van het plaatsen van de schutting werden enkele noodzakelijke herstelwerkzaamheden zonder problemen op een professionele en vakkundige manier uitgevoerd.”

Google logo

W. Knoops

“Vandaag schutting met poort geplaatst. Zeer tevreden, netjes en nauwkeurig werk geleverd. Dit bedrijf is zeker zijn vijf sterren waard. Aanrader.”

Google logo

Martin & Monique

“Wij zijn heel tevreden over de geplaatste schutting van 20 meter. Kaarsrecht en tot op de millimeter waterpas! De voorman Nicolai heeft met zijn drie collega’s vakwerk geleverd. Om 8.30h begonnen en om 15.30 klaar! Een vakkundig en klantgericht superteam!”

Wat is een veranda?

In de volksmond wordt een veranda ook wel een terras- of tuinoverkapping genoemd. Het is een dak op staanders dat dient als verlengstuk van jouw woonruimte. Een veranda aan huis geeft je meer ruimte om te leven, het hele jaar door, binnen én buiten. Bijkomend voordeel? Door al die extra ruimte stijgt de waarde van jouw woning! 

Kenmerken bij glazen veranda’s zijn de grote glaspartijen, hierdoor komt er extra veel licht in huis. En laat dat nu net bevorderlijk zijn voor ons welzijn! Het perfecte zicht naar buiten zorgt daarnaast voor een vrij gevoel, waardoor je je extra betrokken voelt bij het buitenleven. Breid jouw aluminium veranda uit met verschillende opties en accessoires voor nog meer comfort. 

Waarom aluminium?

In tegenstelling tot hout is aluminium een veelzijdig materiaal. Waar een houten veranda kan scheuren of rotten, zijn aluminium veranda’s licht, sterk en onderhoudsarm. Het sterke aluminium zorgt ervoor dat er grote overspanningen mogelijk zijn, zonder dat het design hieronder komt te lijden. Bekijk de productpagina’s van de Topline en Cube veranda’s voor meer informatie.

Opties en accessoires

Onze veranda’s zijn met allerlei opties en accessoires uit te breiden. Zo maak je met onze voor- en zijwanden in een handomdraai van jouw terrasoverkapping een tuinkamer. Kies bijvoorbeeld voor glazen schuifwanden of een glazen schuifpui, als je ook bij frisser weer aangenaam wilt zitten. Wil je je tuinkamer nog verder aankleden?  Kies dan voor LED-verlichting en/of zonwering. Ontdek alle mogelijkheden voor tuinkamers op onze opties & accessoires pagina.

Waar plaats je een veranda?

Een veranda wordt bevestigd aan een muur met twee palen of vrijstaand achter in de tuin plaatsen. Een vrijstaande veranda wordt op vier palen geplaatst en heeft geen muurbevestiging nodig. Zo wordt een veranda vaak gebruikt als carport.