Ontzorgen van A tot Z
Deskundig advies
Volledig op maat
Eigen productie
Glazen schuifwand getint

Cube veranda

Binnenkort beschikbaar
Verreik jouw buitenruimte met de Cube Veranda van VNK Garden. Luxe, comfort en duurzaamheid gecombineerd voor de ultieme buitenervaring.

Over Cube veranda

Transformeer jouw buitenomgeving met de Cube Veranda van VNK Garden. Geniet van luxe elegantie en ongeëvenaard comfort voor een exclusieve buitenervaring. Deze duurzame veranda biedt niet alleen stijlvolle finesse maar ook langdurig plezier, waardoor het een investering is in luxe en kwaliteit voor een buitenleven op het hoogste niveau.

De mogelijkheden

Verken de exclusiviteit van de Cube Veranda. Deze luxueuze veranda staat bekend om zijn hoogwaardige kenmerken, zonder uiteraard afbreuk te doen aan uitmuntende kwaliteit. De Cube is beschikbaar in verschillende uitvoeringen, inclusief drie verfijnde kleuren, twee elegante gootlijsten, zes daksoorten en diverse standaardmaten. Elk exemplaar wordt op maat vervaardigd, afgestemd op jouw unieke wensen. Maak jouw Cube Veranda persoonlijk met een scala aan exclusieve opties en accessoires. Voeg bijvoorbeeld glazen schuifwanden of een sierlijke lambrisering aan de zijkanten toe en transformeer de veranda tot een weelderige tuinkamer. Profiteer standaard van 10 jaar garantie op jouw Cube Veranda. Ontdek alle beschikbare opties voor een langdurig en zorgeloze ervaring.

Ziet je het al helemaal voor je? Neem dan snel contact met ons op voor al jouw vragen. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Inspiratie nodig?

Bekijk hier onze werken

Jouw Cube veranda samenstellen

Je kunt gemakkelijk je eigen Cube samenstellen. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Kom dan snel langs in onze showtuin of vraag vrijblijvend voor een offerte.

De materiaalkeuze van het dak is bepalend voor het aantal staanders van de overkapping. Een glazen dak weegt meer dan een polycarbonaat dak en vergt dat dus extra stevigheid. Onze experts helpen jou graag bij het bepalen van de juiste constructie.
Polycarbonaat opties
Dimensie
Afmeting
Diepte:
2500mm t/m 5000mm
Breedte:
3000mm t/m 7000mm
Staanders:
vanaf 2, 3 of 4 staanders
Glas opties
Dimensie
Afmeting
Diepte:
2500mm t/m 4000mm
Breedte:
3000mm t/m 7000mm
Staanders:
vanaf 2, 3 of 4 staanders
Glazenschuifwand helder binnen
Locatie – plaatsing & dak

Een veranda of tuinkamer kan zowel aan een muur worden bevestigd als vrijstaand in bijvoorbeeld de tuin, tegen het huis of een schutting. Door gebruik te maken van verschillende dakconstructies is het tevens mogelijk om de veranda/tuinkamer in een hoek te plaatsen. Op deze manier is er altijd een geschikte opstelling voor jouw specifieke situatie.

Opaal Glas
Samenstellen zoals jij het wilt

Zodra je de gewenste afmetingen, plaatsingslocatie en dakconstructie hebt bepaald, kun je jouw Cube veranda verder personaliseren met verschillende opties. Begin met het kiezen van kleuren, dakbedekking en gootlijsten. Door deze keuzes maak je van jouw Cube veranda echt jouw eigen unieke buitenruimte.

3 standaard kleuren
RAL 7016
Antraciet
RAL 9001
Crème wit
RAL 9005
Zwart
6 soorten dakbedekkingen
Opaal Polycarbonaat
Opaal polycarbonaat
Helder Polycarbonaat
Helder polycarbonaat
Q Relax Polycarbotnaat
Q-Relax polycarbonaat
Opaal Glas
Opaal glas
Helder Glas
Helder glas
Getint Glas
Getint glas
2 soorten gootsierlijsten
Goot halfrond
Half rond
Goot recht
Recht
Uitbreiden – Van veranda naar tuinkamer

Nadat je het uiterlijk van je veranda hebt bepaald, kun je deze eenvoudig transformeren tot een comfortabele tuinkamer. Kies de gewenste voor- en zijwanden om zo een volwaardige tuinkamer te creëren. Wil je ontdekken welke soorten voor- en zijwanden we aanbieden? Neem dan een kijkje op de pagina’s voor glazen schuifwanden of een aluminium schuifpui.

In 3 delen jouw tuinkamer
Glazen schuifwand getint
Extra’s – Zonwering en verlichting

Na heb samenstellen van jouw veranda of tuinkamer kun je deze compleet maken met verschillende accessoires. 

Altijd het juiste licht
LED Verlichting
Montageteam

Jij hebt het voor het kiezen en wij komen het monteren! Hiermee verzekeren we dat jouw nieuwe overkapping perfect volgens jouw wensen wordt gemonteerd, en bovendien bieden we 10 jaar garantie. Onze deskundige adviseurs staan klaar om je door het hele proces van jouw nieuwe veranda of tuinkamer te begeleiden.

Garantie

Bij jou Cube krijg je standaard 10 jaar garantie. Zo kun jij zorgeloos genieten van jou nieuwe buitenruimte. 

Goot recht

Ervaringen

Dit zeggen klanten

Google logo

J. Lennartz

“Zelfs na 2 jaar van het plaatsen van de schutting werden enkele noodzakelijke herstelwerkzaamheden zonder problemen op een professionele en vakkundige manier uitgevoerd.”

Google logo

W. Knoops

“Vandaag schutting met poort geplaatst. Zeer tevreden, netjes en nauwkeurig werk geleverd. Dit bedrijf is zeker zijn vijf sterren waard. Aanrader.”

Google logo

Martin & Monique

“Wij zijn heel tevreden over de geplaatste schutting van 20 meter. Kaarsrecht en tot op de millimeter waterpas! De voorman Nicolai heeft met zijn drie collega’s vakwerk geleverd. Om 8.30h begonnen en om 15.30 klaar! Een vakkundig en klantgericht superteam!”

Bouwvakvakantie

Beste bezoeker,

Tijdens de bouwvakvakantie zijn wij gesloten van 25 juli t/m 11 augustus 2024. Gedurende deze periode kunt u ons alleen per mail bereiken. Gebruik hiervoor onze contact formulier.

Tot gauw!