Ontzorgen van A tot Z
Deskundig advies
Volledig op maat
Eigen productie
Topline veranda

Topline veranda

Transformeer jouw buitenruimte met onze Topline Veranda. Ontdek elegantie en comfort voor het ultieme buitenleven. Duurzaamheid ontmoet stijl.

Over Topline veranda

Optimaliseer jouw buitenruimte met onze Topline Veranda – een betaalbare en kwalitatieve keuze. Ontdek de ideale balans tussen duurzaamheid en stijl voor een ultiem buitenleven. Verrijk jouw leefomgeving met elegantie en comfort zonder het budget uit het oog te verliezen.

De mogelijkheden

Ontdek de populariteit van de Topline Veranda, het bestverkochte veranda van VNK Garden. Deze veranda onderscheidt zich door zijn budgetvriendelijke prijs, zonder concessies te doen aan kwaliteit. De Topline is verkrijgbaar in diverse configuraties, waaronder drie kleuren, twee gootlijsten, zes daksoorten en verschillende standaardmaten. Elk exemplaar wordt op maat gemaakt voor jouw specifieke wensen en behoeften. Personaliseer jouw Topline Veranda met talloze opties en accessoires. Met glazen wanden of labri aan de zijkanten, kunt u de veranda uitbrein tot een hele tuinkamer. Geniet standaard van 10 jaar garantie op je Topline Veranda. Informeer naar de beschikbare mogelijkheden voor een nog langere zorgeloze ervaring.

Ziet je het al helemaal voor je? Neem dan snel contact met ons op voor al jouw vragen. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Inspiratie nodig?

Bekijk hier onze werken

Jouw Topline veranda samenstellen

Je kunt gemakkelijk je eigen Topline samenstellen. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Kom dan snel langs in onze showtuin of vraag vrijblijvend voor een offerte.

De materiaalkeuze van het dak is bepalend voor het aantal staanders van de overkapping. Een glazen dak weegt meer dan een polycarbonaat dak en vergt dat dus extra stevigheid. Onze experts helpen jou graag bij het bepalen van de juiste constructie.
Polycarbonaat opties
Dimensie
Afmeting
Diepte:
2500mm t/m 5000mm
Breedte:
3000mm t/m 12000mm
Staanders:
vanaf 2, 3 of 4 staanders
Glas opties
Dimensie
Afmeting
Diepte:
2500mm t/m 4000mm
Breedte:
3000mm t/m 12000mm
Staanders:
vanaf 2, 3 of 4 staanders
Glazenschuifwand helder binnen
Locatie – plaatsing & dak

Een veranda of tuinkamer kan zowel aan een muur worden bevestigd als vrijstaand in bijvoorbeeld de tuin, tegen het huis of een schutting. Door gebruik te maken van verschillende dakconstructies is het tevens mogelijk om de veranda/tuinkamer in een hoek te plaatsen. Op deze manier is er altijd een geschikte opstelling voor jouw specifieke situatie.

Opaal Glas
Samenstellen zoals jij het wilt

Zodra je de gewenste afmetingen, plaatsingslocatie en dakconstructie hebt bepaald, kun je jouw Topline veranda verder personaliseren met verschillende opties. Begin met het kiezen van kleuren, dakbedekking en gootlijsten. Door deze keuzes maak je van jouw Topline veranda echt jouw eigen unieke buitenruimte.

3 standaard kleuren
RAL 7016
Antraciet
RAL 9001
Crème wit
RAL 9005
Zwart
6 soorten dakbedekkingen
Opaal Polycarbonaat
Opaal polycarbonaat
Helder Polycarbonaat
Helder polycarbonaat
Q Relax Polycarbotnaat
Q-Relax polycarbonaat
Opaal Glas
Opaal glas
Helder Glas
Helder glas
Getint Glas
Getint glas
2 soorten gootsierlijsten
Goot halfrond
Half rond
Goot recht
Recht
Uitbreiden – Van veranda naar tuinkamer

Nadat je het uiterlijk van je veranda hebt bepaald, kun je deze eenvoudig transformeren tot een comfortabele tuinkamer. Kies de gewenste voor- en zijwanden om zo een volwaardige tuinkamer te creëren. Wil je ontdekken welke soorten voor- en zijwanden we aanbieden? Neem dan een kijkje op de pagina’s voor glazen schuifwanden of een aluminium schuifpui.

In 3 delen jouw tuinkamer
Glazen schuifwand getint
Extra’s – Zonwering en verlichting

Na heb samenstellen van jouw veranda of tuinkamer kun je deze compleet maken met verschillende accessoires. 

Altijd het juiste licht
LED Verlichting
Montageteam

Jij hebt het voor het kiezen en wij komen het monteren! Hiermee verzekeren we dat jouw nieuwe overkapping perfect volgens jouw wensen wordt gemonteerd, en bovendien bieden we 10 jaar garantie. Onze deskundige adviseurs staan klaar om je door het hele proces van jouw nieuwe veranda of tuinkamer te begeleiden.

Garantie

Bij jou Topline krijg je standaard 10 jaar garantie. Zo kun jij zorgeloos genieten van jou nieuwe buitenruimte. 

Goot recht

Ervaringen

Dit zeggen klanten

Google logo

J. Lennartz

“Zelfs na 2 jaar van het plaatsen van de schutting werden enkele noodzakelijke herstelwerkzaamheden zonder problemen op een professionele en vakkundige manier uitgevoerd.”

Google logo

W. Knoops

“Vandaag schutting met poort geplaatst. Zeer tevreden, netjes en nauwkeurig werk geleverd. Dit bedrijf is zeker zijn vijf sterren waard. Aanrader.”

Google logo

Martin & Monique

“Wij zijn heel tevreden over de geplaatste schutting van 20 meter. Kaarsrecht en tot op de millimeter waterpas! De voorman Nicolai heeft met zijn drie collega’s vakwerk geleverd. Om 8.30h begonnen en om 15.30 klaar! Een vakkundig en klantgericht superteam!”